Skip links
Inhoud

Vroeger en nu

 

Vroeger en nu

Bakker de Groenteman is in 1986, gelijk met de opening van het winkelcentrum Streekhof in het centrum gestart.

De winkel is diverse keren aangepast naar de wensen van de consument. De eerste grote verbouwing vond plaats in 1998. De winkel is toen totaal veranderd van bedieningswinkel naar een winkel met een gedeelte zelfbediening om het assortiment meer ruimte te kunnen geven.

Deze verbouwing worp zijn vruchten af en resulteerde erin dat wij in 1999 en 2000 zijn uitgeroepen tot de beste groentewinkel van Noord-Holland. In 2000 zijn wij zelfs tot de beste Groente Specialist van heel Nederland uitgeroepen.

Om met de tijd mee te blijven gaan hebben wij in 2004 een nieuw koelmeubel geplaatst om de gesneden groenten en pan klare producten te kunnen uitbreiden. In 2005 is de volgende stap gemaakt naar meer kant-en-klaar. Wij hebben toen het assortiment van de kant en klare maaltijden flink uitgebreid. Ondertussen is het assortiment gegroeid naar 25 verschillende soorten kant-en-klaar maaltijden, 3 weken heerlijk iedere dag een andere kant-en-klaar maaltijd van de specialist eten. 

Tijd om te innoveren 2012. De gehele winkel wordt verbouwd, hiermee zetten wij weer een stap verder in de toekomst. Een gemoderniseerde groente speciaalzaak die u nergens anders zal treffen.

Wij staan vanaf vroeger tot nu voor specialiteit en kwaliteit.

 


Snelkoppelingen