Skip links
Inhoud

Groenten en fruit

 

Groenten en Fruit

Adrie Bakker dé Groenteman een echte groente- en fruitspecialist.

Het is het hele jaar door wisselvallig Hollands weer. Dit heeft als gevolg dat er nog wel tijd is om aan wat extra vitamientjes te denken, deze horen er gewoon bij. Daarvoor bent u bij uw groenteman aan het juiste adres!

Wij kopen alle groenten en fruit vers van de veiling en rechtstreeks van de plaatselijke tuinders, zoals: Firma Broersen, Slagter, Buysman, Weel, Groot, Oud en diverse andere tuiders en samen selecteren wij natuurlijk alleen het allerbeste. Ook het citusfruit wordt  door ons geproeft, gekeurt en geselecteerd op een goede smaak zoals een mandarijn, sinaasappel of grape fruit hoort te smaken. Appels en peren selecteren wij op smaak en de juiste rijpheid. Want fruit wat te vroeg geplukt is komt nooit meer goed op smaak.

Wij hebben een eigen snijkeuken, waarin wij zelf de groente voor u snijden. En wat dacht u van onze salades? Allemaal op ambachtelijke wijze en op magere basis vers voor u gesneden. Natuurlijk ook al onze maaltijden die dagelijks vers voor u worden gekookt in onze eigen keuken.

Wij adviseren u natuurlijk graag!

 


Snelkoppelingen